Økologiske produkter på Equiss-Shop.dk

Blog indlæg posted af Sabrine Sibbern d. 24-04-2019

I forbindelse med mit virke som hesteterapeut har jeg valgt at opstarte en web-shop, hvor I kunder kan bestille produkter inden besøg. Derudover er det dejligt at have produkter med ud til behandlinger som understøtter mine behandlinger, hvis der skulle være et behov for yderligere understøttelse af behandlingen. 

Valget af produktproducent var meget naturligt for mig, fordi jeg selv har benyttet produkterne gennem de senere år, hvor jeg har set god effekt af brugen. 
Valget er faldet på 2 producenter - nemlig VetCur og Solanum. 

I dette blogindlæg vil jeg fortælle om VetCur.   

Vetcur udvikler og producerer innovative økologiske produkter til hest, hund og kat. De understøtter samtlige funktioner i kroppen med deres forskellige produkter med gode resultater. 

Grundtanken bag VetCurs produkter er at kunne hjælpe dyret ud fra den fysiologi og biologi som dyret besidder. 
Mange problemer hos vore dyr opstår fordi de lever et liv langt fra den natur de egentlig er udviklet til. 

Derfor er det vigtigt at få koblet dyrets natur sammen med det liv de lever blandt os mennesker. 

Dette gøres ved at VetCur studere naturen, fordi at naturen i de mange millioner år den har eksisteret egentlig har en løsning på alle problemerne. Denne måde at arbejde på kaldes for biomimetisk. Hvilket betyder at man finder en løsning i naturen og integrerer det i en teknologisk løsning - så som tilskudsfoder, foder og plejeprodukter. 

Produkterne er udviklet ene og alene af hele planter, altså en naturlig råvare, således at alle produkterne er naturlige og ingen kunstige tilsætningsstoffer er tilsat. Dette betyder også at VetCur har stor fokus på at råvare kvaliteten er i top. Når vores kæledyr indtager føde, indtager de også det der er tilført i plantens og andre råvarers opvækst. 

VetCur laver således produkter der giver dyret adgang til naturens egen "medicin" for at kunne hjælpe dyrene bedst muligt til et godt liv. 

Når dyrene er glade er vi ejere også glade. 

Se mere på Equiss-shop.dk