Behandling

Hestemassage

Det første jeg gør når jeg kommer ud er, at se hesten bevæge sig. Dette er vigtigt for, at se hvordan bevægelsesmønsteret er hos hesten.
Herefter gennemgår jeg hesten muskulært for, at danne mig et overblik for eventuelle områder der kræver ekstra behandling. Refleksøvelser bruges efter behov inden behandlingen starter. 

Selve behandlingen bliver udført med mine hænder, arme og fingre. Efter behandlingen laves ofte strækøvelser og refleksøvelser. 

Alle heste er forskellige og derfor er der også forskellige reaktioner på behandlingen. Hvis hesten er meget spændt/øm i en muskelgruppe kan hesten reagere voldsomt. Måske en adfærd, du som ejer aldrig har oplevet. Jeg vil guide dig under behandlingen således, at du ved hvad der sker med hesten og hvorfor den reagere som den gør. 

Typisk vil hesten tygge, smaske, gabe og døse hen under en behandling. Dette er et tegn på, at hesten reagere godt på behandlingen. Dog er det min erfaring, at nogle heste skal bruge en enkelt behandling på at finde ud af hvad massage er for en følelse i kroppen og derfor kan være lidt urolige første gang. 

 

Efter behandlingen: klik her